RestartiX Corporate

RestartiX Corporate

Servicii Exclusive Pentru Sănătate și Productivitate

Descoperă Soluții Integrate

Descoperă Soluții Integrate pentru Starea de Bine și Performanță Angajaților Tăi - Cu #ZeroDurere și Fără Compromisuri!

Într-o lume a "prezenteismului" din ce în ce mai des întâlnit, sănătatea coloanei vertebrale devine o mărturie tăcută a lipsei de eficiență a angajaților. O șoaptă a disconfortului ce răzbate în fiecare zi de muncă, o poveste adânc înrădăcinată în cultul prezenței la locul de muncă. Însă, ce cu costuri nevăzute asupra productivității și sănătății generale aduc acestea?...

Pentru că...

Cei care petrec multe ore în fața calculatorului la birou sau depun muncă fizică sunt familiarizați cu durerile cervicale. Acestea nu trebuie ignorate deoarece în unele cazuri pot fi provocate de alte afecțiuni.

…o dată cu orele acumulate la birou în fața monitorului, (din ce în ce mai multe) durerile de coloană devin din ce în ce mai prevalente, afectând nu doar performanța personală, dar , mai ales, eficiența și bunăstarea generală a organizației.

Iar într-un mediu unde fiecare prezență „nu doar fizică, la serviciu” contează, prezenteismul, când apare, poate deveni un obstacol major pentru angajați și pentru companie.

5 beneficii care aduc eficiență

În calitate de lider de piață în terapia non-chirurgicală a durerii prin kinetoterapie asistată online, platforma RestartiX se adreseaza nevoilor companiei tale gândind, cel puțin 5 beneficii care aduc eficiență și profit companiei care ține la sănătatea angajaților:

  • Atingerea unei stări psihico-emoțională sănătoase
  • Reducerea Durerilor prin Kinetoterapie Asistată Online
  • Consultanță de Specialitate Personalizată la Birou sau Acasă
  • Programe de Nutriție și Psiho-Nutriție
  • Workshop-uri Educaționale Periodice

Atingerea unei stări psihico-emoțională sănătoase

Este echilibrul si starea de bine cu ajutorul cărora orice persoană își poate atinge potențialul, poate face față stresului și poate lucra productiv și „cu drag” la sarcina ce îi este data pentru împlinirea misiunii companiei.

Reducerea Durerilor prin Kinetoterapie Asistată Online

Disconfortul persistent al coloanei vertebrale și al altor articulații poate fi redus și ameliorat cu #zerodurere prin programele de kinetoterapie asistată online de la RestartiX.

Consultanță de Specialitate Personalizată la Birou sau Acasă

Tot personalul companiei are acces la specialiști în recuperare medicală fără a părăsi biroul, sau acasă (în cazul tele-muncă), reducând timpul de deplasare și costurile asociate.

Programe de Nutriție și Psiho-Nutriție

Pentru că atunci când vorbim despre nutriție, vorbim despre un aport echilibrat de substanțe nutritive esențiale pentru menținerea sănătății oamenilor, oferim programe personalizate de nutriție genetică și psiho-nutriție pentru a sprijini echilibrul mintal și fizic al angajaților și a le crește nivelul de energie.

Workshop-uri Educaționale Periodice

Participarea periodică la workshop-uri precum:

Workshop Spine Therapy

Workshop Spine Therapy

Descoperă Secretele Sănătății la Locul de Muncă cu metoda "Spine Therapy" oferită de Expertul în Fizioterapie, Alexandru Ilie


Află mai multe
Workshop Spine Therapy

Nutriția Durerii

Cum să combați inflamația prin alimentație - Dr. Andra Zaharia, medic specialist Genetică Medicală și Nutriție

Workshop Spine Therapy

Recunoașterea și Gestionarea Emoțiilor în Luarea Deciziilor

Dr. Psih și Psihoterapeut. Clarisa Giurcă

Workshop Spine Therapy

Gestionarea Stresului și a Epuizării în Medii de Lucru Competitive

Dr. Psih și Psihoterapeut. Clarisa Giurcă

Workshop Spine Therapy

Claritate Cerebrală prin Nutriție

Descoperă Puterea Nutriției pentru o Minte Clară și fără Dureri de Cap - Dr. Andra Zaharia, medic specialist Genetică Medicală și Nutriție

Toate acestea reprezintă o oportunitate de educare și conștientizare pentru că oferă informații calificate de la experți din sfera nutrițională și recuperare medicală.

RestartiX Corporate

Servicii Exclusive Pentru Sănătate și Productivitate

Descoperă cum soluții simple, integrate in compania ta pot combate prezenteismul aducând Performanță, Eficiență și o Stare de Bine Angajaților Tăi - Cu #ZeroDurere și Fără Compromisuri!

 

Află mai multe

Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter și rămâi conectat la noutățile platformei RestartiX.