EXPERT IN FIZIOTERAPIE ALEXANDRU ILIE PREZINTĂ:

RestartiX Respirator

Program de exerciții pentru îmbunătățirea capacității respiratorii după COVID-19.


Invață să respiri (DIN NOU) cu Programul Respirator Online, un program GRATUIT De Kinetoterapie Respiratorie Pentru Îmbunătățirea Și Reabilitarea Capacității Respiratorii Pentru Pacienții Afectați De COVID-19 Sau BPOC.


Începe Programul

Program De Exerciții Pentru Îmbunătățirea Capacității Respiratorii Pentru Pacienții Afectați De COVID-19 Sau BPOC

De obicei se înscriu în acest program gratuit pacienții care:

 • ✓ Simt o anumită jenă sau efort la respiraţie (dispnee)
 • ✓ Resimt adesea o stare de oboseală/fatigabilitate
 • ✓ Se confruntă cu o scădere a capacității de efort
 • ✓ Simt o limitare datorată oboselii în desfăsurarea activităților cotidiene

„Kinetoterapia respiratorie este o metodă terapeutică bazată pe dovezi demonstrate științific, și susținute de specialiști în gimnastică medicală, pneumologie și cardiologie. Programul RestartiX Respirator se adresează pacienţilor afectați de COVID-19 și/sau BPOC, de alte afecțiuni bronhopulomare cu dispnee (greutate în respiraţie) sau simpla senzație de oboseală apărută după un efort minim” - Ph.MD ALEXANDRU ILIE, Specialist în Fizioterapie, Creator al Programului RestartiX Respirator Online

 

Încearcă Acum

Ce va însemna Programul Respirator Online pentru tine...?

RestartiX Respirator 30 Zile

RestartiX Respirator 30 Zile

Peste 50 de exerciții de îmbunătățirea a capacității respiratorii gândite și explicate de un expert fizioterapeut cu o experiență clinică de peste 13 ani.

RestartiX Respirator 30 Zile

RestartiX Respirator 30 Zile

90 de ședințe de fizioterapie asistată online pentru îmbunătățirea capacității respiratorii, revenirea și creșterea toleranței la efort; ameliorarea calității vieții legate de starea de sănătate.

RestartiX Respirator 30 Zile

RestartiX Respirator 30 Zile

3 ședințe/zi cu durata între 10 - 30 min. ce urmăresc îmbunătățirea capacității respiratorie, ameliorea anxietății și depresiei; îmbunătăţirea activităților profesionale și recreaționale.

„Kinetoterapia respiratorie sau gimnastica medicală respiratorie așa cum este cunoscută publicului larg, este principala armă pe care cei ce prezintă afecțiuni respiratorii o au la îndemână pentru a recupera această funcție.Prin exerciții specifice, corelate cu fazele respirației, ne adresăm musculaturii implicate în procesul respirator și astfel întreg aparatul respirator prezintă îmbunătățiri. Această terapie, poate fi aplicată cu succes la domiciului pacientului, dacă aceasta știe precis care este modul de execuție, viteza și dojazul optim.” - Ph.Md Alexandru Ilie, Specialist în Fizioterapie

De unde știu că funcționează?

Programele RestartiX se bazează pe:

 • Peste 30 de ani de experiență clinică acumulată
 • Studii aprofundate a sistemului musculo-scheletal prin mijloace kinetice
 • Mii de pacienți care au beneficiat de acest program

Acest program nu este o încercare. RestartiX este o certitudine pentru reducerea durerii, stabilizare musculară, îmbunătățirea posturii și optimizarea funcțională locală.

 

Ce părere au o parte dintre cei care au aflat de acest program:

„După infecția cu Covid 19, am crezut că odată negativată, viața mea o sa revină la normalitate, însă lucrurile nu au fost deloc așa. Ceea ce mă deranja cel mai mult a fost apariția oboselii foarte rapide Simplu mers pe o distanță mai mare de 1km, mă epuiza. Discutând cu medicul meu de familie am aflat ca există o formă de recuperare a rezistenței la efort prin gimnastică respiratorie.M-am ferit să merg într-o clinică și în plus costurile nu le puteam suporta. Atunci am aflat și de acest program gratuit al celor de la RestartiX. Aici am descoperit exerciții simple, ce le-am putut face de acasă și care pe mine m-au ajutat foarte mult. După 30 de zile pot spune că sunt aproape cum am fost înainte de Covid. Programul este unul extrem de bine gândit și dă dovadă de profesionalism.Felicitări RestartiX!”

- Felicia Morgovan, pacient

Un rol esențial pentru mine în reabilitarea respiratorie și revenirea activitățile pe care le făceam înainte de a mă îmbolnăvi de Covid-19, l-au avut exercițiile de respirație și gimnastică medicală pe care le-am făcut zilnic și care durează în jur de 30-40 de minute. O să vă surprindă poate, dar kinetoterapeutul îl învață pe pacient cum să respire corect, cum să tușească, cum să expectoreze, gesturi aparent banale...”

- ADRIAN IACOB , 52 ani, antreprenor

"COVID-19 a fost prima boala care a reușit să mă pună 10 zile la pat cu o oboseală pe care o resimțeam în fiecare mușchi, simțim într-un mod acut lipsa de energie. După ce am început să fac exercițiile de recuperare respiratorie după 2 săptămâni de lucru am simțit cum corpul meu intră intr-un ritm normal si încep să am din nou energia pe care o aveam înainte. Mulțumesc echipei RestartiX pentru tot ajutorul acordat!"

- ALEXANDRESCU DANIEL, 45 ani, manager

Ambasadorul programului RestartiX Respirator, dl. Dr. Alin Popescu, medic primar în medicină sportivă recomandă acest program pentru recăpătarea respirației cu ajutorul kinetoterapiei respiratorii!

CINE ESTE EXPERTUL CARE A CREAT ȘI ÎȚI RECOMANDĂ

PROGRAMUL RESPIRATOR ONLINE

ALEXANDRU ILIE, Ph.MD

Am cunoscut această profesie încă de la vârsta de 16 ani când a fost pacient, moment în care am descoperit puterea acestei ramuri medicale.

Din 2009 sunt licențiat în kinetoterapie și motricitate specială însă 2008 a fost anul în care am intrat ca stagiar în practica fizioterapiei în centrul medical MediSport fapt ce a marcat și formarea mea în kinetoterapia computerizată.

Din 2009 am urmat o serie de cursuri naționale și internaționale de specializare:

Kinetoterapia computerizată – Ergocontrol PHD – Vladimir Schor & Daniela Schor RO

Recuperarea coloanei lombare – PHD Robert Donatelli IT

 • Recuperarea umărului – PHD Robert Donatelli IT
 • Managementul durerii și reabilitarea funcțională PHD Mihir Somaiya UK
 • Terapia Miofascială – Alexandru Grigore –RO
 • Introducerea în Reeducare Posturală Globală –
 • Asistent Univ Drd. Alin Burileanu- RO
 • Specialist în dinamometria computerizată Biodex Sytem 4Pro – USA
 • Clinical Forum PHD Lucian Dobreci – RO
 • Curs post universitar de master Recuperare, Reeducare Motrică Somato Funcțională UNEFS – RO

Dupa mai bine de zece ani de practică clinică am avut onoarea să devin:

 • Lector în cadrul Congresului National de Fizioterapie cu participare Internaționala vorbind despre eficiența fizioterapiei cumputerizată

Trainer național Biodex System 4 Pro

În 2019 reușind să:

 • Public primul studiu de cercetare stiințifică prezentat în cadrul International Congress of Physical Education, Sports and Kinetotherapy. Education and Sports Science in the 22st Century, Edition dedicated to the 96th anniversary of UNEFS cu tema: The efficiency of computerized dynamometry in recovery of the medial meniscus surgery

Azi după mai bine de treisprezece ani de pregătire si practică clinică pot spune că:

Această profesie face parte din misiunea mea de a mă pune în slujba oamenilor.

Interviu cu dl. Dr. Alin Popescu despre Programul RestartiX RespiratorAflă care este musculatura implicată în procesul respiratorDespre RestartiX

Fizioterapie Asistată Online

RestartiX este o platformă educațională care învață oamenii să-și asume controlul propriei sănătăți prin intermediul fizioterapiei asistate online. Fiecare membru al echipei noastre este licențiat in fizioterapie cu studii aprofundate și certificate prin programe universitare de master la care se adaugă multiple certificări de supraspecializare în recuperarea coloanei vertebrale. Echipa RestartiX însumează peste 30 de ani de experiență clinică.

 

Află mai multe

*Recomandăm ca înainte de a se începe acest program să se consulte medicul pentru a stabili dacă programul este adecvat nevoilor fiecărui individ în parte.

Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter și rămâi conectat la noutățile platformei RestartiX.