Despre RestartiX

RestartiX este o platformă educațională care învață oamenii să-și asume controlul propriei sănătăți prin intermediul fizioterapiei asistate online. Fiecare membru al echipei noastre este licențiat in fizioterapie cu studii aprofundate și certificate prin programe universitare de master la care se adaugă multiple certificări de supraspecializare în recuperarea coloanei vertebrale. Echipa RestartiX însumează peste 30 de ani de experiență clinică.

Ce este RestartiX?

Este o Platformă de Educatie și Prevenție în Sănătate.

Soluții practice indiferent de faza în care ești, economisind timp și bani oriunde te-ai afla.

Platforma online disponibilă 24h/24h, complexă și foarte utilă atât celor care doresc să-și îmbunătățească starea de sănătate cât și celor care se confruntă cu o durere și au nevoie de sprijinul unui fizioterapeut.

RestartiX înseamnă EXCELENT nu doar bine, și asta la prețuri accesibile oricui.

Accesul către specialiști contra unei sume modice.

RestartiX înseamnă sistemul de recuperare al sec XXI.

Echipa RestartiX

Licențiată în fizioterapie

Fiecare membru al echipei noastre este licențiat în fizioterapie, fiind membru al Colegiului Fizioterapeuților din România, deținând autorizație de liberă practică. Toți membrii echipei au studii de aprofundare prin programe de master universitar și zeci de cursuri de formare profesională. Câteva din specializările lor sunt: terapia durerii non invazive, terapia miofasciala, sport și performanță, recuperarea coloanei vertebrale, dezvoltarea performanței sportive.

Ph Md. Alexandru Ilie

Am cunoscut această profesie încă de la vârsta de 16 ani când a fost pacient, moment în care am descoperit puterea acestei ramuri medicale. Din 2009 sunt licențiat în kinetoterapie și motricitate specială însă 2008 a fost anul în care am intrat ca stagiar în practica fizioterapiei în centrul medical MediSport fapt ce a marcat și formarea mea în kinetoterapia computerizată.

Citește mai mult
Dr. Alexandru Pîndaru

Este Medic Specialist medicină fizică şi reabilitare, iar oficial, este unul dintre cei mai noi membri ai fenomenului RestartiX. A decis să facă parte din această echipă de specialiști în recuperare, datorită motivației de a ajuta cât mai mulți oameni în suferință. Și singura modalitate prin care putea face asta în mod practic, era cu ajutorul sistemului de telemedicină.

Citește mai mult
Florentina Moraru

Întotdeauna am considerat că rolul meu este sa ajut oamenii, sa pot aduce binele alături de ei. Deși la kinetoterapie am ajuns din pură întâmplare, visul meu fiind să devin psiholog, am descoperit o profesie în care mă regăsesc, din care îmi extrag energia, satisfacția și care mă îndeamnă sa mă dezvolt în continuare pe mai multe planuri.

Citește mai mult
Oana Holobîcă

Mi-am dorit dintotdeauna să fiu un sportiv de performanță, ai mei însa îsi doreau să fiu un doctor de succes iar de aici s-a născut dorința mea de a fi fizioterapeut pentri a îmbina medicina cu exercițiul fizic.

Citește mai mult

Misiunea Noastră

Dorim să oferim oamenilor informația potrivită la momentul potrivit, 24/24, indiferent de locația lor sau accesul la soluțiile tradiționale de sănătate.

Credem că:

  • Fiecare trebuie să aibă acces la sfaturi bazate pe dovezi în așa fel încât să poată prelua controlul asupra sănătății lui;
  • Fiecare trebuie să-și poată folosi timpul eficient fără să aștepte săptămâni, luni sau poate mai mult pentru a-și îmbunătăți stilul de viață;
  • Trebuie să tratăm cauza și nu efectul, deoarece nu vrem ca oamenii să se mai blocheze în medicamente, rețete, injecții sau operații, care de cele mai multe ori sunt fără prea multe rezultate pe termen lung;
  • Trebuie să realizezi că, corpul tău este foarte puternic, are puteri nelimitate și tot ce este necesar pentru a se vindeca singur. Trebuie doar să știi cum să acționezi.

Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter și rămâi conectat la noutățile platformei RestartiX.