Disclaimer Programe

Ce trebuie să știi înainte de a începe programul

Înregistrările video din programele RestartiX sunt destinate exclusiv scopurilor educative, de prevenție și demonstrație. Vă asumați că aveți peste 18 ani pentru utilizarea acestora.

RestartiX recomandă ca înainte de a începe orice program să consultați medicul pentru a stabili dacă programul este adecvat nevoilor dumneavoastră.

Aceste programe nu oferă o garanție a îmbunătățirii stării de sănătate.

Sunteți de acord că, dacă vă angajați în orice exercițiu sau activitate fizică, faceți acest lucru pe propriul risc și vă asumați riscul oricărei răniri și/sau daune pe care le puteți suferi.

Vă asumați că sunteți de acord să participați voluntar la activitățile din acest program.

Informațiile furnizate pe acest site nu sunt destinate să înlocuiască niciun fel de consiliere medicală sau sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră curant.

Nu începeți un program RestartiX dacă medicul dvs. NU recomandă acest lucru!

Programele RestartiX de prevenție și îmbunătățire a sănătății coloanei cervicale, coloanei lombare, coloanei toracale și a coloanei vertebrale, prin modul în care sunt etapizate și dozate, sunt programe originale protejate de legea drepturilor de autor nr. 8/1996, fiind proprietate exclusivă a companiei RestartiX Center.

Toate drepturile sunt rezervate. Orice copiere sau folosire neautorizată al acestor programe va fi pedepsită conform legii.

© & ℗ 2024 RestartiX Center

Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter și rămâi conectat la noutățile platformei RestartiX.