RestartiX Corporate

Workshop Online Gratuit "Spine Therapy" cu MPT Fizioterapeut Alexandru Ilie

Descoperă Secretele Sănătății la Locul de Muncă cu metoda "Spine Therapy"

oferită de Expertul în Fizioterapie, Alexandru Ilie


Înscrie-te Acum!
Workshop Spine Therapy

Workshop Spine Therapy

Descoperiți Secretele Menținerii Sănătății la Locul de Muncă și Eliminarea Disconfortului Cervical, Toracic și Lombar pentru creșterea productivității

Noi valorizăm Sănătatea Angajaților Dvs.

Preț - 699€ + TVA - Workshop de 90 de Minute

Înscrie-te Acum!

Orele petrecute zilnic în poziția așezat atunci cand lucrăm la birou sau în restul activităților cum ar fi condusul, servitul masei, odihna de acasă reprezintă o amenințare constantă pentru sănătatea noastră, în special pentru coloana vertebrală. Astăzi omul modern petrece peste 12h / zi în poziția așezat. Durerea cervicală, toracică și lombară devine o realitate zilnică, ce afectează nu doar sănătatea noastră fizică și psihică, dar și performanța la locul de muncă. Iritarea produsă de durere, conduce la reducerea capacității de concentrare, a abilității de ascultare crescând riscul de a genera conflicte în rândul colectivității. Din păcate mulți subestimează aceste dureri, tratându-le doar simptomatic ajungând să perturbe serios echilibrul din viața noastră.

Acest timp, în care continuăm să ignorăm impactul poziției așezat asupra coloanei vertebrale, aceasta poate suferi până la cazuri severe de hernii de disc ce necesită operații plus cheltuielile aferente suportate de companie dar și de angajat. În plus, aceste evenimente lasă un impact negativ în sfera psihologică a ficăruia dintre noi dar și a colegilor de birou care se stiu cu dureri de coloană. Această problemă reprezintă o amenințare la adresa echilibrului și eficienței noastre cotidiene.

"Spine Therapy" reprezintă răspunsul complet pentru a stopa și chiar inversa aceste efecte nocive. În cadrul workshop-ului nostru, veți descoperi strategii practice și eficiente pentru a gestiona disconfortul muscular și a îmbunătăți sănătatea coloanei vertebrale chiar dacă lucrezi în poziția așezat 8 ore țintind cauza problemei. Workshop-ul fiind unul cu impact real în creșterea calității vieții. Fiecare participant va avea în final un bagaj de cunoștințe teoretice dar și elemente practice prin intermediul cărora poate avea o viață cu ZERO DURERE.

Beneficii și Avantaje

Conștientizare profundă

Înțelegeți în detaliu cum afectează poziția așezată la birou coloana vertebrală și sistemul circulator. Descoperiți riscurile asociate activităților din poziția așezat și modurile specifice în care "Spine Therapy" oferă informații precise pentru a vă adapta mediul de lucru.

Prevenirea scăderii eficienței

Învățați strategii eficiente pentru a preveni disconfortul și problemele de sănătate, cum ar fi picioarele umflate și varicele. Fiecare informație oferită în cadrul workshop-ului este practică și ușor de implementat, oferind soluții ce pot fi applicate imediat pentru a evita problemele asociate poziției așezat.

Optimizarea performanței zilnice

Învățați poziția ideală de lucru la birou și adoptați bunele practici pentru a îmbunătăți confortul și energia pe parcursul întregii zile. Descoperiți cum ajustările simple în mediul de lucru al angajaților dvs pot contribui semnificativ la o performanță zilnică îmbunătățită și la un confort sporit.

Integrare în Rutina Zilnică

Învățați nu doar teorie, ci și modalități practice de implementare a cunoștințelor dobândite în rutina dvs. zilnică. Atât la locul de muncă cât și acasă! Primiți instrumente practice și ușor de aplicat pentru a integra imediat schimbările necesare în stilul de activitate al angajaților, fără a perturba prea mult rutina zilnică de lucru.

Suport Personalizat *

Obțineți un suport individualizat pentru a aborda problemele specifice cu care vă confruntați, asigurându-vă că soluțiile propuse sunt perfect adaptate la cerințele domeniului și dvs. de activitate.

Experiență Interactivă

Prin participarea la acest workshop, veți beneficia de o experiență interactivă și o implicare activă pentru a vă înțelege mai bine propriul status musculo-scheletal. Testați personal conceptele prezentate în cadrul workshop-ului pentru o înțelegere mai profundă a modului în care ele se aplică la dvs în companie.

Garantia Satisfacției

Din feedback-ul primit la workshopurile anterioare organizate în companii participarea la "Spine Therapy" oferă o satisfacție 100% garantată, oferind o experiență unică, experiențială, fără riscuri financiare.* Participarea la "Spine Therapy" nu este doar o șansă de a învăța de la un expert, ci și o oportunitate de a beneficia de abordarea personalizată și atentă a lui Alexandru Ilie la sănătatea individuală a fiecărui participant.


Înscrie-te Acum!

Structura și Detaliiile Workshop-ului

Sesiunea interactivă a workshop-ului "Spine Therapy” include teste individuale pentru observarea stării musculo-scheletale, oferind o experiență intensivă, dar accesibilă.

Primele 60 de minute vă vor oferi informații esențiale și soluții practice, urmate de o sesiune interactivă de 30 de minute de întrebări și răspunsuri pentru a vă asigura că toate nelămuririle sunt clarificate.

Durată: 90 de minute (60 de minute prezentare, 30 de minute sesiune Q&A).

Sesiunea interactivă include teste individuale pentru observarea stării musculo-scheletale.


Înscrie-te Acum!

Trainer - MPT Fizioterapeut Alexandru Ilie

Cu o carieră dedicată sănătății coloanei vertebrale de peste 12 ani, fizioterapeut Alexandru Ilie cu o diplomă de Master, aduce expertiză și pasiune acestui workshop unic pe care tot el l-a gândit și creat.

Având bază solidă de cunoștințe și o abordare practică, Alexandru Ilie este co-fondatorul primei platforme de kinetoterapie asistată online din România, Restartix și lider în furnizarea de soluții pentru problemele musculo-scheletale legate de locul de muncă.

Prin abordarea sa practică și interactivă, este recunoscut ca o autoritate în domeniul fizioterapiei, fiind ales Președinte al Colegiului Fizioterapeuților din România, contribuind și din această postură la educația și îmbunătățirea sănătății comunității.

Workshop Spine Therapy

Înscrie-te la Spine Therapy

Descoperă cum "Spine Therapy" poate transforma nu doar postura ta, ci și felul în care te simți și lucrezi la birou. Aducem valoare reală și soluții practice pentru îmbunătățirea sănătății coloanei vertebrale și a performanței la locul de muncă.

Înscrie-te acum pentru a beneficia de expertiza și experiența exclusivă a unui specialist în kinetoterapie și pentru învăța cum să faci din poziția adoptată la locul de muncă un activ pentru sănătatea ta / a angajaților tăi / a organizației tale.

Preț - 699€ + TVA - Workshop de 90 de Minute

Pentru mai multe informații sunați la
+40 763 348 830
Dr. Bogdan Boja
Head of Corporate Development RestartiX

RestartiX Corporate

Servicii Exclusive Pentru Sănătate și Productivitate

Descoperă cum soluții simple, integrate in compania ta pot combate prezenteismul aducând Performanță, Eficiență și o Stare de Bine Angajaților Tăi - Cu #ZeroDurere și Fără Compromisuri!

 

Află mai multe

Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter și rămâi conectat la noutățile platformei RestartiX.