Restart Coloană Vertebrală

 • Îmbunătățește sănătatea coloanei vertebrale
 • Combate durerea resimțită de-a lungul coloanei vertebrale
 • Îmbunătățește postura

 

Durerea provocată la nivelul coloanei vertebrale este neglijată de cele mai multe ori până devine o problemă serioasă și resimțim: scăderea mobilității, durere localizată sau iradiantă, toate acestea scăzănd calitatea vieții.

 

Începe Programul

Îmbunătățește sănătatea coloanei vertebrale.

Programul RestartiX pentru îmbunătățirea sănătății coloanei vertebrale este un program de fizioterapie, format din 100 de exerciții împărțite în două faze pentru a te ajuta indiferent de stadiul în care afli să reduci durerea și să-ți recapeți starea de bine. Te va învăța cum să-ți menții sănătatea coloanei pe termen lung, cum să-ți îmbunătățești postura și să ai o viață fără durere.

 • ✓ 8 săptămâni program etapizat în 2 faze progresive
 • ✓ 100 de exerciții împărțite în două faze progresive ce țintesc sănătatea coloanei vertebrale
 • ✓ Potrivit pentru oricine indiferent de statusul coloanei vertebrale
 • ✓ Materiale video profesionale detaliate pas cu pas
 • ✓ Îmbunătățește postura prin stabilizarea centurii scapulo-humerale
 • ✓ Îmbunătățește postura prin stabilizarea musculaturii toracice
 • ✓ Îmbunătățește postura prin echilibrarea raportului de forțe localizat la coloanei lombare
 • ✓ Reduce durerea și minimizează riscul de reapariție a acesteia
 • ✓ Înveți exerciții specifice pentru o echilibrare musculară optimă
 • ✓ Autoevaluare inițială efectuată sub îndrumarea specialiștilor pentru a alege faza de lucru potrivită ție
 • ✓ Sesiuni Q&A prin interacțiuni LIVE cu specialiști și alți membri

 

Încearcă Acum

Simptomele durerilor cervicale

Cei care petrec multe ore în fața calculatorului la birou sau depun muncă fizică sunt familiarizați cu durerile cervicale. Acestea nu trebuie ignorate deoarece în unele cazuri pot fi provocate de alte afecțiuni.

Localizate la baza gâtului, la nivelul coloanei vertebrale sau în spate, durerile cervicale pot fi cauza mai multor afecțiuni. Acestea pot fi provocate de anumite activități care presupun o poziție incomodă care duce la tensionarea excesivă sau la suprasolicitarea musculară din zona cervicală.

Astfel de poziții sunt statul în fața calculatorului, cititul pe scaun, lucrul la birou sau în fața unei benzi, în fabrică, exercițiile realizate incorect la sală, dormitul pe o pernă prea înaltă care nu susține corespunzător capul, concentrarea intensă asupra unei sarcini etc.

 

Încearcă Acum

Cauzele apariției durerilor lombare

Peste 80% din populatie au suferit de-a lungul timpului, vieții de dureri de spate mai mari sau mai mici.

De cele mai multe ori atunci cand vorbim despre dureri de spate principala problemă este generată de o problema musculară, fie este vorba despre un prejudiciu (despre o dezvoltare asimetrică a musculaturii) sau de o suprasolicitare, fie este vorba despre dezechilibru muscular.

Durerea de spate poate sa apară la orice vârstă însă este des întâlnită în perioada adolescenței sau în jurul varstei de 40-50 de ani.

 

Încearcă Acum

Cauzele apariției durerii toracale

Durerea toracală apare în forme diverse, de la o înțepătură ascuțită până la o durere surdă.

Unele dureri toracice sunt descrise ca o zdrobitură sau o arsură. În anumite cazuri, durerea urcă spre gât, maxilar și apoi radiază spre spate sau spre unul din brațe sau ambele brațe.

Există o gamă largă de probleme de sănătate care poate provoca dureri toracice. Deși durerea toracică este atribuită în mod obișnuit bolilor de inimă, mulți oameni cu afecțiuni cardiace spun că ei experimentează doar un disconfort vag.

 

Încearcă Acum

De unde știu că funcționează?

Programele RestartiX se bazează pe:

 • Peste 30 de ani de experiență clinică acumulată
 • Studii aprofundate a sistemului musculo-scheletal prin mijloace kinetice
 • Mii de pacienți care au beneficiat de acest program

Acest program nu este o încercare. RestartiX este o certitudine pentru reducerea durerii, stabilizare musculară, îmbunătățirea posturii și optimizarea funcțională locală.

 

Acest program este o certitudine,

dar nu ne crede pe cuvânt și citește ce spun oamenii care l-au parcurs deja

Tania Dot

Vă mulțumesc !!! M-am mobilizat alături de voi sa am mai multă grijă de sistemul meu osteoarticular și muscular și să transmit mai departe ceea ce am învățat de la voi.

Elena Stefănuț

Recomand cu multă plăcere. Exercițiile pe care le fac acești tineri minunați, Alex, Florentina, Oana mă ajută foarte mult. Le mulțumesc din suflet!

Ruxandra Radu

Sunteți niște profesioniști și se vede că faceți cu pasiune ceea ce faceți! Mii de mulțumiri! Multumim! Foarte util! Deja de 2 săptămâni de când lucrez cu dvs. și cu colegii dvs. Mă simt mult mai bine, disconfortul a scăzut și mobilitatea a crescut!

 

Întrebări Frecvente

Cui i se adresează programul Restart Coloană Vertebrală?

Așa cum știi, durerea scade foarte mult calitatea vieții, din acest motiv programul RestartiX este pentru orice persoană care vrea să-și îmbunătățească calitatea vieții ce este afectată de durerea provocată de afecțiunile coloanei vertebrale.

Dacă am o durere acest program este potrivit și mie?

Dacă durerea este deja în viața ta este momentul să acționezi!!! Fie că este vorba despre o durere acută sau o durere cronică, este momentul să cereți ajutorul medicului specialist. După stabilirea unui diagnostic una dintre recomandări va fi exercițiul fizic. Aici intervine RestartiX , platformă de fizioterapie online, care în funcție de etapa în care te afli te va ghida în efectuarea unui program de fizioterapie corect și complet. Chiar dacă ai 30 de ani sau ai trecut de 65 de ani RestartiX te coordonează pentru a-ți recâștiga bucuria vieții ajungând la Zero Durere.

Dacă am avut o intervenție chirurgicală recentă acest program este valabil și pentru mine dacă da, când pot să-l încep?

Intervenția chirurgicală nu reprezintă o interdicție în a efectua exercițiu fizic. Întotdeauna obiectivele principale vor fi eliminarea durerii, redobândirea mobilității și reechilibrarea tonusului muscular. Programul RestartiX te ghidează de la primii pași urmărind un lucru etapizat cu indicații clare și complete până la îndeplinirea obiectivelor tale.

Practic sportul cu regularitatea și vreau să-mi optimez funcția coloanei vertebrale.

Cu toții știm că practicarea unor anumite sporturi timp îndelungat duce la dezechilibre musculare. Prin aceste programe RestartiX optimizăm funcția coloanei vertebrale prin mobilizare, îmbunătățim echilibrul muscular și creșterea forței generale responsabile de stabilizarea coloanei vertebrale.

Cât durează acest program?

La această întrebare sunt 2 aspecte de clarificat:

 • Depinde de etapa în care te afli din punct de vedere al sănătății când accesezi acest program. Dacă vorbim despre o durere mai puternică atunci recuperarea va dura mai mult pentru că vom începe cu primele etape ale programului de recuperare însă dacă doar completăm, îmbunătățim, reechilibrăm, durata va fi mai scurtă. Obiectivele sunt diferite. Oricare dintre etape în care te încadrezi este nevoie să dedici răbdare și perseverență pentru a îndeplini obiectivele pe care ni le propunem, și nu în ultimul rând să păstrăm ceea ce am câștigat.
 • RestartiX va fi cu tine de la început și până la sfârșit.
 • Programele de fizioterapie sunt structurate într-un mod etapizat, iar durata unei ședințe este de 45-50 minute.
 • 8 săptămâni plan de recuperare etapizat în 2 faze progresive

Este recomandat să realizez acest program RestartiX simultan cu alte programe RestartiX?

Da. Coloana vertebrală este un tot unitar împărțită pe segmente care comunică între ele prin ligamente, mușchi. Dacă un segment este afectat, atrage după sine și degradarea celorlalte segmente. Coloana vertebrală trebuie tratată atât global cât și segmentar.

În afară de exerciții, ce alte lucruri cuprinde acest program?

Pe lângă exerciții, vei avea acces și alte materiale legate de afecțiunea pentru care ne-ai cerut ajutorul, de patologiile asociate sau de alte subiecte care te interesează și sunt din zona noastră de interes - materiale trecute însă atent prin filtrul profesional.

Ce opțiuni de plată există?

 • Plată online cu cardul VISA, MASTERCARD sau MAESTRO.
 • Plată prin transfer bancar (vă rugăm sa ne contactați la [email protected] pentru detalii)
 • Plată în sistem ramburs (vă rugăm sa ne contactați la 0755 617 273 pentru a vă prelua comanda)

Când pot să folosesc programul RestartiX?

Ori de câte ori aveți nevoie, inclusive după finalizarea celor 8 săptămâni de recuperare medicală, puteți folosi platforma pentru prevenție sau întreținere a rezultatelor atinse. Se recomandă repetarea programului de întreținere cel puțin încă o dată pe parcursul unui an de zile, pentru a preveni apariția în viitor a simptomelor asociate patologiei dumneavoastră.

Platforma este accesibilă 24h/24 iar accesul la materialele video se face DOAR prin intermediul platformei după ce v-ați logat în contul dumneavoastră.

Programele noastre funcționează

Ai 14 zile garanția de returnare a banilor

Suntem atât de încrezători încât programul nostru va fi exact ceea ce căutați, încât vă vom oferi o garanție de returnare a banilor de 14 de zile!

Așa este! Suntem atât de siguri că produsul nostru este extraordinar, încât oferim o garanție pentru a ne asigura că sunteți 100% mulțumit de fiecare aspect al programului!

Despre RestartiX

Fizioterapie Asistată Online

RestartiX este o platformă educațională care învață oamenii să-și asume controlul propriei sănătăți prin intermediul fizioterapiei asistate online. Fiecare membru al echipei noastre este licențiat in fizioterapie cu studii aprofundate și certificate prin programe universitare de master la care se adaugă multiple certificări de supraspecializare în recuperarea coloanei vertebrale. Echipa RestartiX însumează peste 30 de ani de experiență clinică.

 

Află mai multe

Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter și rămâi conectat la noutățile platformei RestartiX.